2015 ÄR MITT ÅR | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

2015 ÄR MITT ÅR

I vintras när jag sa att 2015 skulle bli mitt år trodde de flesta att det handlade om min satsning i bikini fitness. Det gör det ju förvisso. Men det var långt ifrån det enda målet jag hade för det här året. 

Jag skulle sätta mig själv i första hand och prioritera mig själv. Att göra saker för mig. Jag skulle bli mitt lyckligaste jag. Att det innebar så stora förändringar kunna ana. Men jag är lycklig idag. Att jag även hittade mitt livs kärlek under den här perioden gjorde inte vägen till lycka svårare! Det är verkligen någonting jag vill dela med mig av, men ska jag försöka förklara hur perfekt min pojkvän, eller nej förlåt, SAMBO (kan ni fatta, jag är sambo! inofficiellt, men ändå) är så hade jag kunnat skriva i flera dagar! Men ni vet när man ser en anledning till att solen går upp på morgonen och varför fåglarna kvittrar och varför blommorna blommar, ungefär så otroligt underbart kär är jag! 

Träningsmotivationen har sviktat mer än vad vikten gör för en jojobantare. Och det har inte varit kul att träna när man inte är hel i kroppen. Men för två veckor sedan kom den där träningsglädjen tillbaka och sedan dess har passen varit riktigt bra och framförallt roliga! Vilket för mig är en viktig del i nästan allt jag gör. Det är ju ingen som har tvingat mig att börja träna, att satsa på fitness, utan det har jag valt för att jag tycker att det är roligt. Och lättnaden när glädjen kommer tillbaka var en fantastisk känsla! 

Så 2015 är mitt år, på alla plan. Ett delmål till resten av mitt liv. Att bli lyckligare, att prioritera mig och göra det som är bäst för mig, och att debutera i Bikini Fitness. Vilket otroligt år det har varit och vilken fantastisk fortsättning det kommer att bli!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats