APPRECIATE THE SMALL THINGS | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

APPRECIATE THE SMALL THINGS

Godmorgon bloggen och godmorgon måndag! Hur mår ni? 

Jag har precis fått i mig frukost som alltid smakar sådär fantastiskt gott efter en morgonpromenad. Och att jag får en timmes promenad tillsammans med mitt livs kärlek är guld värt! 

Helgen har passerat alldeles för fort som vanligt.. Igår var jag ledig. Från jobb och från måste. Det innebar sovmorgon och en fantastisk brunch (som innehöll fantastiska pannkakor!) och allmänt mys hela dagen. Och nu ska ni veta att det inte är många dagar som jag har chansen att göra såhär. Så det var väldigt uppskattat! Men idag är det jobb, träning och andra måsten som ska göras igen 🙂 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats