CHEATDAY DELUXE | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

CHEATDAY DELUXE

Godmorgon söndag och sovmorgon! Jag har precis vikt lite tvätt här hemma och tryckt i mig min pwo Jacked XX från Body Science och jag känner verkligen hur energin börjar sprida sig i kroppen, den känslan!! Rygg och biceps står på schemat idag och fokuset ska ligga på ryggen som jag ä-n-t-l-i-g-e-n kan träna ordentligt igen! 

Igår var det jobb och fullt ös på MM Sports butiken i Frölunda Torg. Vi bjöd bla på pannkakor, våra goda jordnötssmör Crucnhy och Chocolate Swirl samt den nya BCAA från XLNT med smak av Katus/Lime. En riktig superdag med andra ord! Efter jobbet åkte jag hem och åt en riktig brakarmiddag tillsammans med min kärlek och vi hamnade i en ordentlig matkoma. Cheatday deluxe!

IMG_1086

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats