GREECE STILL HAS A PART OF ME | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

GREECE STILL HAS A PART OF ME

Ni vet när kroppen är på ett ställe men sinnet är på ett annat? Jag sitter i soffan i vår lägenhet och ska strax börja göra iordning matlådor för veckan. Men så fort jag blundar är jag tillbaka i solstolen, blöt efter ett dopp i det salta havet medan jag ligger och lyssnar på vågornas brus när de slår mot strandkanten.. Älskade Grekland! Vi var inte redo att lämna paradiset. Men det känns ändå okej att komma hem till rutiner och till vår säng, det finns väl inget som slår ens egna säng?

På tal om rutiner så ska jag börja laga mat nu. Matlådor ska göras för veckan och i eftermiddag kommer svärmor på besök! Det ska bli så roligt då hon inte har varit i lägenheten sedan jag flyttade hit. Oj vad mycket ni inte vet om mig. Är ni sugna på en frågestund eller något så ni får lite bättre koll? Kommentera i så fall! 😀

Rhodos_292

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats