BANANPANNKAKOR | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

BANANPANNKAKOR

IMG_0732

Jag har delat med mig av detta recept flera gånger och det finns en miljon varianter på bananpannkakor, men här kommer det jag använde igår.

För 2 personer:
4 ägg
2 bananer

Mixa/vispa och stek med kokosolja. Servera med valfri topping. Jag valde mina favoritbär: hallon, mango och blåbär.

Lätt som en plätt och fungerar perfekt till frukost eller mellis =)

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats