EFTERLÄNGTAD SEMESTER OCH NYHETER | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

EFTERLÄNGTAD SEMESTER OCH NYHETER

vacation-keep-calm

Att inte behöva ställa väckarklockan imorgon 4.30 känns konstigt. Men är det SEMESTER så är det!! Fantastiska, underbara och efterlängtade semester!

Det har varit ett hektiskt år med diet, tävling och flytt för oss. Så det ska bli helt underbart att få komma bort, njuta av varandras närvaro och sällskap, och koppla av till 110 procent. För att vara totalt utvilade inför en höst med nya prövningar då jag börjar skolan i september! That’s right, ni läste rätt! Jag ska börja skolan och ska läsa Digital Marknadsföring på Sälj & Marknadshögskolan här i Göteborg.

Imorse var vi iväg och tränade och körde ett HIITpass med mitt hjärta innan vi drog iväg på en shoppingtur så att vi har allt inför resan imorgon. Det bästa sättet att starta semestern med är en vecka utomlands!

Nu, söndagsmys.

Love,
E

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats