NY ÅRSTID - NYA MÖJLIGHETER | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

NY ÅRSTID – NYA MÖJLIGHETER

Då var det dags igen, att välkomna hösten. För mig är hösten som ett nytt år. Det händer ofta spännande saker efter semestern och även så i år!

Jag börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv och ska sätta mig i skolbänken igen och läsa en fantastisk spännande utbildning och skapa mig en karriär inom området som jag har otroligt stort intresse för.

Men vi har haft tid att vila upp oss och hade en fantastisk vecka på Cypern. Det är otroligt vad sol, värme och bad gör för kropp och själ! Jag längtar tillbaka varje dag. Välmående på högsta nivå!

Jag har även tagit ett steg framåt med FitChallenge och blivit ambassadör för Herbalife som jag är otroligt stolt över och det är så roligt att jobba med näringsrika och goda produkter på ett hälsosamt sätt.

Nu ligger hösten runt hörnet och jag är supertaggad på vad som komma skall!
feaa0b670d7d23633beb2a707c595559

Love,
E

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats