TISDAGSMIGRÄN | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

TISDAGSMIGRÄN

9 gånger av 10 kan hantera min migrän med hjälp av medicin. Men den 10 gången kommer ett anfall som är långt ifrån hanterbart med illamående, minsta ljus och ljud är som både ögon och öron ska explodera, samtidigt som det känns som om det rinner lava ner för ansiktet och bränner bort huden. Till smärtan slutligen tar så mycket energi att jag somnar

Jag hoppas inte att det var någon här nu som satt och åt frukost samtidigt som de läste detta haha.

Men så såg min tisdag ut, Tisdagsförbannelsen. Jag låg hemma med migrän och försökte stänga ute ljud, ljus och allt elektroniskt innan jag däckade. På kvällskvisten kände jag äntligen hur smärtan släppte och jag kunde baka, som jag har sett fram emot så mycket, och umgås med Roy.
Nu efter en god natts sömn är jag tillbaka på banan igen!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats