GALET SOLBLEKT OCH LUKTEN AV HAV | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

GALET SOLBLEKT OCH LUKTEN AV HAV

God morgon hjärtegull!

Hoppas ni mår bra och har sovit gott. Sedan vi kom hem från Spanien har jag sovit katastrofdåligt och enligt min Sleep Cycle har jag fått 4 timmars djupsömn på två nätter, vilket kan vara förklaringen till att jag känner mig så trött.

Tack och lov är helgen lugn och igårkväll kom bästis över på ett glas vin och lite catch up då vi inte har setts på över en vecka!

OCH jag älskar färgen på mitt hår atm. Det är galet solblekt och luktar fortfarande hav. Men färgen är sådär superhärligt sommarblond. Det är bara den där härliga utväxten som behöver tas hand om, så är sommarfrillan löst!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats