VINN DITT DRÖMBRÖLLOP - DETTA VANN VI | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

VINN DITT DRÖMBRÖLLOP – DETTA VANN VI

Vi vann tävlingen “Vinn ditt drömbröllop” i februari och jag har fått så mycket frågor på vad det egentligen var vi vann, Så jag tänkte svara på det nu 🙂

Vi vann presentkort värda drygt 150 000 kronor som var fördelade på olika tjänster/produkter från diverse företag runt om i Sverige som bla. resor, bestickset, brudklänning, vigselring, smycken, fotograf, inbjudningskort, tavla, blommor, ballonger och tårta.

Så istället för att vi åker till Grekland på vår smekmånad, som var tanken från början, så kommer vi åka till Cooköarna som ligger i närheten av Franska Polynesien(paus for reaktion!!!!) och är en fantastisk paradisö. Jag har möjligheten att välja ut eller designa en egen ring från Schalins och vi kommer ha en bröllopstårta som är en galen kreation från The Craving Solution. Så sjukt!!

Det gläder oss så mycket att trots att vi vann i år, så har vi möjlighet att utnyttja nästan alla tjänster lagom till att det är dags att vi ska gifta oss! Det är en fantastisk hjälp på vägen och jag vet inte riktigt hur vi skulle ha fått ihop bröllopet utan detta med tanke på vad allt kostar och hur fruktansvärt dyrt det är att faktiskt ha ett bröllop.

 

När jag tänker på eller pratar med folk om vinsten så känns det fortfarande så galet overkligt att vi vann!. Att det var så många som faktiskt röstade på oss så att vi skulle få vinna. Jag blir alldeles rörd av tanken. Vi kommer alltid vara er tacksamma för det ni har gjort för oss <3

Bilder från Pinterest 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats