UPP OCH NER | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

UPP OCH NER

Hej hallå och god morgon måndag!

Måndagar har blivit veckans tuffaste dag när dagen vänds upp och ner från helgens obefintliga måsten till en vardag som i mitt fall börjar 04.30 haha. Så nu har jag ett tungt benpass avklarat och i eftermiddag ska vi åka ut och bada, eftersom vi inte fick någon sol eller bad i helgen så får vi passa på nu istället. Vi har en veckas semester om två veckor så vi får maxa alla soliga dagar och låtsas som att vi har semester några timmar varje dag istället. Allt blir vad man gör det till och nu passar vi verkligen på att spendera all ledig tid tillsammans och att hitta på saker ihop.

Anyhow, här är en bild på min everyday-frukost. Skulle inte vilja byta ut den mot något annat! Och den smakar faktiskt bäst efter träning!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats