ETT NYTT KAPITEL HAR BÖRJAT | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

ETT NYTT KAPITEL HAR BÖRJAT

Hej på er.

Nu var det ett tag sedan sist igen men jösses vad det händer mycket just nu. Jag har påbörjat ett helt nytt kapitel i mitt liv och jag älskar varje minut av det. Jag har kommit till den insikten att jag faktiskt längtar tillbaka till träningen och har precis satt upp ett nytt hälsosamt mål som går hand i hand med mitt höstlöfte om att jag ska vara den bästa versionen av mig själv.

Vad har egentligen hänt sedan sist?

Jag har börjat träna på Barry’s Bootcamp. Jag lovade ju er att berätta om det och det är ett fantastiskt träningskoncept enligt mig. Det kanske inte passar alla, men för mig som älskar högintensiv träning och att känna hur musiken pumpar ur högtalarna är det perfekt.

Barry’s innebär inte att du ska gå till ett gym och träna fritt, utan det är endast ett rum med löpband, stepbrädor och lätta vikter då m man kombinerar löpintervaller och lätt styrketräning/egen kroppsvikt.

Jag rekommenderar alla att testa på det då det är rätt häftigt att komma in i Red Room, där det är ganska mörkt och du kan egentligen inte fokusera på någonting annat än din egen träning och musiken som dundrar ur högtalarna. Ett tips är att dricka mycket vatten innan ett träningspass på Barry’s. Jag gjorde inte det första gången och mådde rätt dåligt efteråt.

Något annat som har hänt sedan sist är att JAG HAR VARIT I LONDON! Jag trodde aldrig att detta skulle hända med jag föll pladask för denna ljuvliga stad och framför allt stadsdelen Notting Hill där vi bodde och jobbar. Jag blev verkligen kär i London. Jag har väldigt svårt att fästa mig vid andra platser då jag är extremt hemmakär, men London är en stad där jag gärna skulle vilja bo. Kanske ett år. Jag ska bara försöka sälja in det till han här hemma också..

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats