TIPS MOTTAGES | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

TIPS MOTTAGES

Texten på tishan är mitt favoritquote atm.

Hej! Hur mår ni? Jag mår fint! Sitter på ett tåg påväg till Stockholm för lite jobb. Jag älskar Stockholm så det ska bli superkul att få komma dit idag!

Annars då? Jag börjar äntligen bli bättre i min fot och hoppas att jag kanske kan börja träna igen nästa vecka. Jag saknar allt som har med träning att göra och hoppas att det är motivationen som är påväg tillbaka. Den har varit frånvarande ett tag nu, så nu är jag supertaggad på att köra igång igen! Ska bara vänta på att foten är lika redo..

 

Nu när vi är på g till Stockholm så eftersöker jag tips på restauranger kring Stureplan där vi jobbar och bor. Så hit me med era bästa tips!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats