ÅRSRESUMÉ 2018 | Elin Thörnblad

Elin Thörnblad

Annons

ÅRSRESUMÉ 2018

Herregud vilket år det har varit, det har hänt otroligt mycket.

Jag tog examen från min utbildning påbörjade tre nya jobb. En timanställning som jag inte kunde fortsätta med då tiden inte fanns, ett vikariat och en heltidsanställning där jag är idag. Jag älskar mitt jobb. Bara under dessa få månaderna har jag fått åka till London och jobba, det har varit fantastiskt! 

Vi började smått planera och sätta upp riktlinjer för vårt bröllop i januari och vann tävlingen “Vinn ditt drömbröllop” i februari vilket gjorde att vi kunde ha ett större bröllop samt att vi kommer spendera vår smekmånad på en paradisö.

Träningen har inte varit min starka sida i år men är sjukt tacksam för att Barry’s öppnade i Göteborg och att jag kunde bli medlem där. Det är superbra träning och det passar mig perfekt som kan gå till gymmet och bara “jaha? vad ska jag göra nu då..?”

Vi åkte till Marbella med Roys jobb och alla respektive. Det var en rolig resa och så kul att få lära känna och hänga med de andra fruarna.

Jag gick på två konserter under sommaren – mina älsklingar Ed Sheeran och Justin Timberlake. Ed Sheeran såg jag nu för första gången och det blev min tredje gång som jag såg Justin. De två är varmt välkomna att sjunga duett på vårt bröllop. Det hade ju varit magiskt!

..Och mycket mycket mer. Tack 2018 för allt du gav. Om två dagar är det ÄNTLIGEN 2019, som jag har längtat. Året då jag gifter mig med mitt livs kärlek, han som dök upp från ingenstans, han som är drömkillarna på film, han som tror på mig så att jag vågar det jag tvekar för! Jag vill nästan nypa mig i armen för att se så att jag inte drömmer.

Gott nytt år på er hjärtegull!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats